Over New Vibes

New Vibes is hét sprekersbureau van Nederland dat zich volledig inzet voor een bewustere samenleving. Waarom? Omdat we geloven dat we vanuit een groter bewustzijn niet alleen toleranter, maar ook inclusiever worden als samenleving. 

Zodra we bewuster gaan leven, gaan we dit bewustzijn ook met de mensen om ons heen delen. Vanuit die positie kunnen we ons ook inzetten voor een duurzamere wereld.

Het concreet worden van New Vibes als sprekersbureau had een duidelijke aanleiding. Onze oprichter Nikki Pommer werd na de uitgave van haar eerste boek steeds vaker als spreker gevraagd. Voor de klas, voor organisaties en voor de camera. 

Met liefde en plezier ging ze op deze verzoeken in. Toen ze besloot dat ze zichzelf verder wilde ontwikkelen als spreker, vielen haar een aantal specifieke zaken op in de markt. Ze zag hoe veelal dezelfde gezichten een podium kregen en voelde hoe ze daar iets mee wilde doen. Zo ontstond het plan voor New Vibes.

Waarom we doen wat we doen

MEER DIVERSITEIT

New Vibes creëert een podium voor bekend en onbekend talent. We geloven dat er nog veel meer ruimte is voor bewustzijn & diversiteit op het podium.

AUTHENTICITEIT

We zoeken heel Nederland af voor sprekers die authentiek zijn en daarmee een inspirerend levensverhaal kennen of uitblinken in wat zij doen.

TALENT ONTWIKKELEN

We zijn meer dan een onderhandelaar tussen spreker en opdrachtgever. We helpen onze sprekers met het ontwikkelen van hun talent en het (uit)bouwen van hun merk of carrière door ze te ondersteunen als strategisch sparringspartner.

Onze missie

Sprekers hebben met letterlijk en figuurlijk een eigen podium om hun visie en ideeën te delen. Daarom is het zo belangrijk om sprekers te hebben die positieve impact maken. New Vibes brengt sprekers bij elkaar die bijdragen aan een bewustere samenleving. Of dat nu op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, diversiteit, emancipatie, tolerantie, duurzaamheid of leiderschap is – New Vibes regelt het.